LAPTOP VOOR CREATORS! – MSI Prestige PS42 8RB (Review)De MSI Prestige PS42 8RB is een opmerkelijke laptop. Geen gaming features of RGB, maar strak, sleek en een lichte laptop speciaal voor creators. Weet de MSI PS42 te overtuigen? Is de MSI PS42 de ultieme laptop voor video editors en photo editors? Daar komen we vandaag achter!

Bestel dit product bij Bol.com:
Meer informatie:

Steun ons op Patreon!

Social media:
Discord:
Twitter:
Facebook:
Instagram:

Volg Marco!
Twitter:

Welkom op TechTime! TechTime is het Nederlandstalige Youtube kanaal met de meeste tech! Hardware, gadgets, camera’s, alles wat een stekker heeft komt aan bod! Bedankt voor het kijken naar deze video! Wil je niets van ons missen? Klik op de abonneerknop en zet het belletje aan. Drie keer per week zullen wij dan een toffe video voor je hebben!

TechTime maakt gebruik van affiliatielinks. Door middel van deze links gaat een klein deel van het aangeschafte bedrag niet naar de webwinkel, maar naar ons. Hier steun je ons mee met het maken van nieuwe video’s, zonder dat het jou iets extra’s kost.

source: https://cnsuk.net/

Xem thêm các bài viết về Công Nghệ: https://cnsuk.net/category/cong-nghe/

15 thoughts on “LAPTOP VOOR CREATORS! – MSI Prestige PS42 8RB (Review)

  1. Als er ‘Review’ bij je videos staat bedoel je dan dat het een gesponsorde video is of dat het een 100% onafhankelijke review is?

  2. Ik kijk je al heel lang ik vind je video’s heel erg interessant en leuk om naar te kijken, ik vind dat je echt underated bent als je kijkt naar wat voor kwaliteit video’s jij levert. Ga zo door met je geweldige video’s!

  3. Zou je meer video's over het revieuwen van laptops? Ik heb namelijk een laptop nodig en ik vind het super fijn als je dit blijft doen!

  4. Ik kijk deze video met de p65 op schoot. Nu al een paar maanden in gebruik en op veel gebieden presteerd i heel goed. Gekocht met back to school in gedachten. Ik ben benieuwd hoe deze laptop op school gaat presteren. Was je eigenlijk van plan dit jaar nog n back to school met gadgets video/ reviews video te maken?

  5. Maar als je de acer swift 3 sf315 koopt met een i5 ben je wel 200 (via bol.com) euro goedkoper uit en hij ziet er ongeveer hetzelfde uit en de specs zijn vergelijkbaar.

  6. Wauw super vette laptop ik vind de zilvere variant echt Nice mooi design en straalt een keer iets anders uit als "gamer". Veel succes verder met jullie kanaal!! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *